Ivan Smetana

Uprchlíci politikům nevadí, kuřáci ano.

Kuřáci versus nekuřáci. Je to opravdu tak velký problém, který je nutné řešit teď, namísto např.uprchlíků? Namísto špatné kvality potravin? Namísto jiných závažnějších faktorů, které poškozují naše zdraví? A co stres?

15.4.2016 v 6:45 | Karma článku: 40.44 | Přečteno: 2334 | Diskuse

Ivan Smetana

Miliardové podvody s tichým souhlasem a mlčením mocných

Po roce 89 vznikl v ČR nový druh podnikání a to podvody s tichým souhlasem mocných. Za předem stanovených podmínek bylo možné cokoli. Ryba totiž smrdí od hlavy. Česká Advokátní Komora je toho důkazem!

13.4.2016 v 20:41 | Karma článku: 33.24 | Přečteno: 1685 | Diskuse
Počet článků 22 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1595

Textař a muzikant. Člověk, kterého by někteří mocní z české republiky nejraději zakopali hodně hluboko. V lepším případě přivezli ze zahraničí mrtvého s průvodním dopisem "Opět jsme našli jednoho Čecha, který byl jednou z objetí Tsunami". Nehodím se policii, justici, VSZ a dokonce ani politikům. Tvrdím, že podvody s LTO a bílými koňmi byly předem připravené a pro některé V.I.P. firmy beztrestně povolené za předem stanovených podmínek.

V roce 2018 jsem kandidoval na prezidenta republiky ČR, abych zviditelnil problém s bývalým předsedou ČAK JUDr. Martinem Vychopněm, který díky zveřejnění jeho minulosti raději utekl ze svého postu. Mimochodem jako jediný kandidát jsem splnil podmínky dané ze zákona, které nesplnil ani Miloš Zeman, Jiří Drahoš a všichni ostatní. Měli dostat pokuty za nedodržení termínů, ale nic takového se nestalo.

Budu kandidovat na prezidenta ČR i v roce 2023 a to ze stejného důvodu. Udělat show, která zviditelní mnoho problémů v politice, justici a policii. Pravděpodobně bude nuceno opustit své posty mnoho více lidí, než jeden předseda ČAK. 

Pavel Novotný, starosta městské části Praha-Řeporyje dělá show, která je místy za hranicí vysílání před 22 hodinou. Já dělám show jiným způsobem. Nemám politické ambice, nelobuji za žádnou politickou stranu a nikdy tomu nebude jinak. Také mě nikdo neplatí a nejsem s nikým spolčen.