Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rv Jen k titulku; VV nemohou být jednotkou neúspěšného vstupu do politiky. Jde o specifický případ, se jiné straně podařil "mistrovský kousek" a pomocí hnusného krtka rozbořit stranu zevnitř; zeptejte se v ODS.

0 0
možnosti
Foto

Ale vždyť jsem napsal "fraška" (divadlo, trojský kůň atd., ať si to každý čtenář přebere po svém). Dokonce jsem napsal komu to slouží? Kdo to financuje? Komu se to hodí při těchto volbách?

0 0
možnosti
AR

Strana nemající v obcích členstvo nemá šanci na přetrvání. Pochybuju, že teď ve volbách Úsvit uspěje.

0 0
možnosti
VB

V podstatě, lepší veš do kožichu nepustit, než jí potom složitě dostávat pryč, A jak řekl, ten Izraelský poradce, Brusel varovali před 16 léty, že se jim tam mloci rozmnoží jak nezakročí, nedbali na to a dneska se diví?RvEU

3 0
možnosti
Foto

Tak proč máme tolik vší v parlamentu a tiše to tolerujeme? ČR na uprchlíky v ČR zatím moc nedoplatila. To jen politici uvolňují miliony, které posílají do zahraničí na pomoc migrantům! To neziskovky jsou hladové po dotacích a nejsou to malé částky. Jak může vláda říci "našli jsme rezervy,které jsme uvolnili", když jsme zadlužení až po uši?

0 0
možnosti
LC

S tím, že Úsvit připomíná VV docela souhlasím. I když, ANO vypadalo podobně a zatím mně přijde, že Babiš má velkou šanci být premiérem. A Úsvitu přeje situace. Má téma, které se dotýká každého, dokonce i těch dosud nenarozených. A rozumní lidé, když to trochu aktuálně parafrázuji, raději než žloutenku léčí, tak ji raději nedostanou a samozřejmě pro to i něco dělají.

3 0
možnosti
Foto

Možná je problém v tom, že ČR nemá jen žloutenku?

0 0
možnosti
MK

M22i64l16a58n 79K93e21s46l

19. 9. 2016 22:09

Uprchlíci nikde.Kdo za to může?Právě třeba i ti z Úsvitu,konvičkovci a jim podobní,kteří tvrdě vystupují proti jejich přijetí.Je přeci jen velký rozdíl mezi matkou migrantů Merkl zvoucí srdečně migranty do Německa a u nás panem Konvičkou tvrdě je odmítající.Každý migrant si rozmyslí lézt tam kde jej ,mírně řečeno,nemají rádi,kde mu nic moc nedají a ještě jej budou hlídat.Mnoho lidí s Úsvitem a panem Konvičkou souhlasí a mají také spoustu příznivců.

7 0
možnosti
Foto

Píšete, že každý migrant si rozmyslí vlézt tam, kde ho nemají rádi. Pletete si pojmy. Migrantům se nelíbí výše sociálních dávek, proto se ČR vyhýbají jako čert kříži. Četl vůbec někdo tento článek celý pozorně? Mám pocit, že se všichni u těch imigrantů zasekli.[>-]

0 0
možnosti
MK

RvRv Asi Vám jdou lépe texty a muzika, tak se toho držte.

Stav, kdy k nám nemíří větší počet migrantů je potřeba udržet, protože až už z jakýchkoli důvodů u nás budou, je pozdě začít něco dělat.

To (když se ukázalo, že občany tato problematika zajímá), že najednou je téma migrantů, lépe muslimských migrantů, součástí předvolebních hlášek řady jiných stran, ukazuje vážnost situace.

Úsvit spolu s BPi se však problematikou zabývá mnohem déle a nelze je označit za volební rychlokvašky. Např. nikdo nepracuje s rozporem mezi islámskou naukou a evropským právem potažmo českými zákony. Informace v dnešních zprávách, že třetina francouzských muslimů chce žít podle práva šária a ne dle platných demokratických zákonů (dřívější průzkumy uvádějí ještě vyšší %) jen ukazuje závažnost tohoto dlouhodobě neřešeného dluhu včetně poměrů v ČR.

4 0
možnosti
Foto

To co tu popisujete svědčí jen o jednom. Kdyby měli politiky, kteří odvádí svou práci pořádně, nemohl by tento stav nastat. Neměli bychom je právě proto chtít my? Nebo si myslíte, že vystěhování všech imigrantů z Evropy povede ke spokojenosti občanů? Nebo si myslíte, že to povede ke zmoudření a větší poctivosti politiků? Ryba smrdí od hlavy, aneb špínu špínou neumyješ. Je třeba vyměnit vodu v kbelíku. Ale tady to vypadá, že se voda přelila do jiného kbelíku. Přečtěte si pořádně můj článek. Budu se opakovat, ale nepopírám problém s imigranty. Poukazuji na účelovost. [>-]

0 0
možnosti
Foto

Máte naivní představy. Neexistují lidé, kteří by mohli pracovat pro stát takovým způsobem, aby fungoval tak jak si jej představujete.

1 1
možnosti
Foto

Chcete mi říci, že ve Švýcarsku žije 8.000.000 naivních obyvatel? [>-]

0 0
možnosti
Foto

I42v39a65n 21M40a89r96e20k

19. 9. 2016 19:31

P.Smetano, a on už je migrantské krizi konec , co ty statisíce migrantů, které se "díky" Frontexu dostali do Itálie. Ti se vrazí kde ? Jak se říká "Vyčkej času jak husa klasu" , určitě se dočkáte. Rv

8 0
možnosti
Foto

Přečtěte si pořádně článek. Já přece nepopírám, že jednou to nastane. Ale tahle vlna nemá konečnou stanici v ČR! Je prostě naše sociální dávky nezajímají. Co mezitím být na tento stav připraven a raději udělat pořádek doma? Co se postarat o fungující justici, policii a politiky. Ono je ale jednodušší vymlátit bandu imigrantů, než bojovat s mafií.

1 5
možnosti
ES

Vám nestačí, co uvádí o muslimské komunitě v centru Prahy Železný? Pořád těch invadentů máte málo?

5 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Textař a muzikant. Člověk, kterého by někteří mocní z české republiky nejraději zakopali hodně hluboko. V lepším případě přivezli ze zahraničí mrtvého s průvodním dopisem "Opět jsme našli jednoho Čecha, který byl jednou z objetí Tsunami". Nehodím se policii, justici, VSZ a dokonce ani politikům. Tvrdím, že podvody s LTO a bílými koňmi byly předem připravené a pro některé V.I.P. firmy beztrestně povolené za předem stanovených podmínek.

V roce 2018 jsem kandidoval na prezidenta republiky ČR, abych zviditelnil problém s bývalým předsedou ČAK JUDr. Martinem Vychopněm, který díky zveřejnění jeho minulosti raději utekl ze svého postu. Mimochodem jako jediný kandidát jsem splnil podmínky dané ze zákona, které nesplnil ani Miloš Zeman, Jiří Drahoš a všichni ostatní. Měli dostat pokuty za nedodržení termínů, ale nic takového se nestalo.

Budu kandidovat na prezidenta ČR i v roce 2023 a to ze stejného důvodu. Udělat show, která zviditelní mnoho problémů v politice, justici a policii. Pravděpodobně bude nuceno opustit své posty mnoho více lidí, než jeden předseda ČAK. 

Pavel Novotný, starosta městské části Praha-Řeporyje dělá show, která je místy za hranicí vysílání před 22 hodinou. Já dělám show jiným způsobem. Nemám politické ambice, nelobuji za žádnou politickou stranu a nikdy tomu nebude jinak. Také mě nikdo neplatí a nejsem s nikým spolčen.

 

Seznam rubrik