Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Cituji z Vašeho CV pod fotografií: "Opět jsme našli jednoho Čecha, který byl jednou z objetí Tsunami" To myslíte skutečně zcela vážně? Z které strany jste to objel???

0 0
možnosti
JB

Nemyslím, že by F-M byl výjimečným okresem, podobné "opomenutí" soudů či Policie by se zajisté dalo dokázat v mnoha okresech ČR. Jen by někdo musel chtít, to dokazovat!

1 0
možnosti
ZZ

Božíčku a vy ještě nevíte, že kauzy s LTO byly řízeně zameteny pod koberec ?

To už nikdo nikdy nevyšetří, protože jediné relevantní a prokazatelné záznamy o pohybu železničních vozů a jejich obsahu byly prokazatelně zkartovány v r. 1997.

Nic dalšího už nikde neexistuje. Pokud po tomto roce někdo s LTO obchodoval - snad se někde něco najde, ale ta hlavní vlna, kdy bylo potřeba zhasnout a udělat nové milionáře, za dozoru ODS už je za námi !!!!

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

I kdyby jste byl samotný Vomela, tak kde máte jistotu, že vše bylo skartovano?  Jen zbožné přání některých, kteří by si přáli, aby nic neexistovalo.

0 0
možnosti
JR

J81a77n 35R68i42c24h18t24e56r

30. 11. 2020 14:28

Takže jestli to chápu správně, pan primátor dal na facebook odkaz na rozhovor s Vámi? A co kdybyste dal, v rámci objektivity, odkaz na onen rozhovor vy sám?

Z vašeho blogu totiž neplyne nic než ublížené fňukání Jediného Spravedlivého. Dokonce ani ty "opomenuté důkazy" jste nezveřejnil.

Uveďte jediný důvod, proč by vám měl někdo něco věřit. V blogu jste to neudělal.

0 0
možnosti
Foto

Je tam napsáno "Článek má pouze informativní charakter". A je tu proto, aby až nastane soud bylo vidět, kdy byly věci zameteny pod koberec. I kdyby to mělo skončit ve Štrasburku. Nic víc. Prostě je to tu pro další generace. A je mi úplně jedno, jestli to bude někdo komentovat " fňukání ... jediný spravedlivý atd. ". Nemluvě o falešných profilech. Takže pokud pokud bude jakákoliv možnost dát informace na internet, tak využiji všechny možnosti. A co se týče primátora, který dal odkaz na rozhovor se mnou, tak se dopustil tištěné lži. Takže vyčkejme soudu a pak můžeme vést debatu dále. ČLÁNEK MÁ POUZE INFORMATIVNÍ CHARAKTER.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1867x
Textař a muzikant. Člověk, kterého by někteří mocní z české republiky nejraději zakopali hodně hluboko. V lepším případě přivezli ze zahraničí mrtvého s průvodním dopisem "Opět jsme našli jednoho Čecha, který byl jednou z objetí Tsunami". Nehodím se policii, justici, VSZ a dokonce ani politikům. Tvrdím, že podvody s LTO a bílými koňmi byly předem připravené a pro některé V.I.P. firmy beztrestně povolené za předem stanovených podmínek.

V roce 2018 jsem kandidoval na prezidenta republiky ČR, abych zviditelnil problém s bývalým předsedou ČAK JUDr. Martinem Vychopněm, který díky zveřejnění jeho minulosti raději utekl ze svého postu. Mimochodem jako jediný kandidát jsem splnil podmínky dané ze zákona, které nesplnil ani Miloš Zeman, Jiří Drahoš a všichni ostatní. Měli dostat pokuty za nedodržení termínů, ale nic takového se nestalo.

Budu kandidovat na prezidenta ČR i v roce 2023 a to ze stejného důvodu. Udělat show, která zviditelní mnoho problémů v politice, justici a policii. Pravděpodobně bude nuceno opustit své posty mnoho více lidí, než jeden předseda ČAK. 

Pavel Novotný, starosta městské části Praha-Řeporyje dělá show, která je místy za hranicí vysílání před 22 hodinou. Já dělám show jiným způsobem. Nemám politické ambice, nelobuji za žádnou politickou stranu a nikdy tomu nebude jinak. Také mě nikdo neplatí a nejsem s nikým spolčen.

 

Seznam rubrik