Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAN

Za sebe se zeptám, máte to nastaveno na "hydepark" ? Nebo jste sem byl adminem "přesunut" ? A dále, máte podle mne pravdu , pokud je to citlivější, resp. trochu adresné, pak hrozí "ne-cenzura" adminem.

Ale k tématu, dle mého "Gangster-Ka" nebyla jen o "Káčkovi", ale byla konkrétním pokračováním mj. "Kubiceho zprávy", předezvou re-organizace policie /dle ČSSD/ a požadavku na "doladění" postavení státních zástupců /viz. i pořad pí. Jílkové cca před týdnem/, i toto jest info, jak se u nás "baví" politici na účet státu !

0 0
možnosti
TB

Dobrý den, co se týče neotevřené diskuse - psali jsme ve zprávách všem blogerům, že se potýkáme s technickým nedostatkem, kdy se občas u článku nezaloží správně diskuse, stačí upravit titulek článku (např. přidat mezeru nebo tečku) a text znovu uložit a diskuse do 10 minut naskočí. Nejedná se o žándou cenzuru, ale o technický problém, který řešíme již delší dobu. Možná příště, než začnete psát podobné obviňující články je lepší nám napsat a zeptat se. S pozdravem Vaši admini

3 0
možnosti